Xarxes socials

Si després de passejar pel blog tens alguna pregunta, recomanació o proposta que ens vulguis fer arribar, tens diverses formes de posar-te en contacte.

Twitter – A @IvanSCultura pots veure els enllaços de l’activitat del blog i   altres notícies culturals interessants. Entra al canal i tuiteja, retuiteja, digues, pregunta.

Instagram.- En la més nova de les xarxes del blog hi compartirem imatges culturals d’arquitectura, pintura, escultura, art urbà, arts escèniques,… tot hi tindrà la seva impressió en imatges, per a compartir cultura allà on estiguem.

Facebook – La pàgina IvanSerraCultura s’alimenta de les novetats del blog, de les notícies interessants que corren per aquesta xarxa i permet rebre comentaris directament als posts. Només cal entrar-hi, xafardejar i dir la teva.

Youtube – La xarxa de vídeos per excel·lència permet al blog tenir una videoteca amb continguts audiovisuals d’interès cultural amb un format més dinàmic que la lletra escrita.

Linkedin – Si sou usuaris d’aquesta xarxa de relacions laborals podeu consultar el meu perfil complet i intercanviar impressions i experiències laborals en relació al món de la cultura. També hi trobareu les novetats del blog i notícies relacionades.

A banda de les xarxes socials, si tens alguna proposta o comentari relacionats amb el contingut del blog i/o de les xarxes que requereixi de més extensió o detall, també el pots dirigir a l’adreça de correu del blog: ivanserracultura@gmail.com

Tens a la teva disposició de tots aquests canals per comunicar-te amb el blog. La participació enriqueix qualsevol experiència, sempre què es faci amb respecte i sentit comú; així que fem cultura entre tots/es i aportem el nostre granet de sorra de forma intel·ligent i constructiva.

Ivan Serra

Una resposta a Xarxes socials

  1. Retroenllaç: Què va passar el 2012? | Ivan Serra

Els comentaris estan tancats.