Creative Commons

Les entrades d’aquest blog estan registrades sota una llicència Creative Commons No Commercial (by-nc). Que implica aquesta llicència? Doncs, bàsicament, el respecte a l’autoria de la creació sota aquests paràmetres:

– En qualsevol ús que es faci de l’obra sota aquesta llicència, s’haurà de fer menció expressa a l’autoria de l’obra.

– Es permet la generació d’obres derivades sense ús comercial.

– Es denega l’ús de l’obra original amb finalitat comercials

Per una altra banda, totes les entrades del blog queden registrades automàticament per protegir els drets d’autor. El registre és fa a través de Safe Creative, una empresa de registre on-line que genera per a cada nova entrada un registre d’autoria, contingut i data de registre. Podeu consultar tots els registres de les obres del blog clicant aquí.

Tan simple com això. Així que, si voleu utilitzar algun dels escrits que hi ha al blog, ho podeu fer però sempre citant-ne l’autoria, la font i mai per ús comercial (qualsevol ús que generi, directa o indirectament, un lucre o benefici econòmic).

Moltes gràcies per respectar la creació i per fer un ús adequat dels meus escrits. Per qualsevol consulta sobre la seva utilització, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi a través del següent correu: ivanserracultura@gmail.com

Registre d'obres Safe Creative

Registre d’obres Safe Creative

Ivan Serra